Beschrijving

Nabij het centrum van Roden gelegen twee-onder-een-kapwoning met houten tuinhuisje. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met daarin de keuken met eethoek en een bijkeuken. De zonnige ruime tuin is voorzien van een houten tuinhuis. De oprit biedt voldoende ruimte voor 2 auto's.

Indeling

Entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang. Lichte woonkamer met een gezellige erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de uitgebouwde, half open woonkeuken. De keuken in hoekopstelling beschikt over enig inbouwapparatuur en veel opbergruimte. Daarnaast is er ruimte voor een eethoek. In het verlengde van de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen, bergruimte en de achterentree.

Eerste verdieping

Overloop, twee slaapkamers waarvan een met toegang tot het balkon. Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping

Via een vaste trap naar de zolder met daglichttoetreding via een kantelraam. Kan gebruikt worden als slaapvertrek of een hobbyruimte.

Balkon

Aan de voorzijde van de woning een balkon.

Tuin

Leuke besloten achtertuin voorzien van een betegeld terras en een grasveldje. Achter in de tuin staat staat een tuinhuis.

Bijzonderheden

Goed bereikbaar in de nabijheid van het centrum
Ruime woning
Energielabel C voor een gering bedrag naar A te brengen,
Parkeren op eigen terrein

Kenmerken