Omschrijving

Geheel te renoveren woonboerderij op een riant perceel van circa 3000m2 eigen grond. Gelegen op een prachtige locatie tussen Leek en Marum. Uitstekend bereikbaar via de A7. 
De boerderij is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1904 en verkeerd in matige, doch zeer charmante staat. Vele elementen dateren uit de oorspronkelijke bouwperiode. Kopers dienen rekening te houden met een budget voor een totale renovatie. 
Het voorste gedeelte heeft altijd gefungeerd als woonruimte, het achterste gedeelte als stal en schuur. Het totale oppervlakte bedraagt maar liefst circa 350 m2 en biedt daarmee zeer veel mogelijkheden. Achter de boerderij bevinden zich 2 grote vrijstaande schuren, welke herbouwd mogen worden. Hierachter bevindt zich een uitgestrekt weiland, welke doorloopt tot aan de A7. Dit weiland van circa 6,5 hectare kan geheel of gedeeltelijk worden bijgekocht. Aan de achterzijde van het weiland bevindt zich een tweede toegangsweg. 

Kopen met meer grond is bespreekbaar.

Indeling

Entree, hal, woonkamer met aansluitend de sfeervolle serre met toegang naar buiten. Vanuit de hal naar de tweede woonkamer. De plafonds van maar liefst 3 meter hoog en de hoge ramen zorgen voor veel lichtinval en een karakteristieke sfeer. Vanuit beide woonkamers heeft u tussen de fraaie Rododendrons en kolossale kastanjebomen uitzicht op de Molenweg. 
Vanuit de hal komt u in de slaapkamer, welke tevens is te bereiken vanuit de tweede woonkamer. Aan het einde van de hal bevindt zich aan de rechterkant een deur met daarachter de trapopgang.
Aan het einde van de hal bevindt zich een deur met daarachter de tweede hal. Vanuit deze hal is de ruime kelder, de bijkeuken, het toilet, de keuken en de schuur te bereiken. Tevens bevindt zich in de tweede hal het zijentree. De muur tussen de keuken en de hal loopt door, en verbindt de woning als het ware met de stookhut. 
Vanuit de hal komt u in de stal en schuur met imposante gebinten.

Eerste verdieping

Op de verdieping bevinden zich momenteel 2 slaapkamers. De derde (slaap)kamer is te bereiken via de schuur.

Kenmerken