Beschrijving

In een gezellige woonwijk deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning met garage en uitgebouwde woonkamer met open keuken, bijkeuken met wasmachine opstelling en tweede toilet. Via de openslaande deuren is de verrassend grote achtertuin van circa 500m2 bereikbaar volledig naar eigen inzicht in te delen. Verder is de woning voorzien van 4 slaapkamers en een moderne badkamer douche en wastafel.

Indeling

Entree, hal met toilet, trapkast en trapopgang, uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de veranda. Open keuken voorzien van een bar, bijkeuken met tweede toilet, witgoedaansluitingen en achterentree. Buitenom naar de berging en garage.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping

Via vaste trap te bereiken overloop met bergruimte, berging en vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel.

Tuin

De tuin is groot, heerlijk naar eigen inzicht in te delen. Een klein gedeelte van de tuin is bestraat en voorzien van gras, de rest is zwarte grond wegens het verwijderen van oude bosschage.

Bijzonderheden

Extra grootte woonkamer met open keuken, de tuin is heerlijk in te delen naar eigen inzicht en er is altijd een zonnige plek te vinden. Het centrum en winkels zijn in de nabijheid op fiets en loopafstand.

Kenmerken