Beschrijving

Zeer nette en ruime woning met aangebouwd een winkel met een detailhandels vergunning van bijna 200 m2. De woning is ruim, goed onderhouden, moderne keuken en sanitair verder heeft de woning een kantoor, slaapkamer en badkamer op de begane grond en drie ruime slaapkamers op de verdieping. De winkel is modern, heeft een eigen ingang en is een woninginrichtingswinkel, gespecialiseerd in vloerbedekking en raambekleding.  Achter de winkel / woning is aangebouwd een ruime geïsoleerde loods van circa 95 m2. Het geheel staat op een verhard terrein, zeer goed bereikbaar voor zowel auto,s als vrachtverkeer. De ruime tuin maakt het wonen en werken compleet met voldoende privacy en veiligheid voor spelende kinderen. Op het terrein staat nog een vrijstaande garage. Het goed lopend bedrijf is zins kort gevestigd in Leek.

Indeling

Woning, entree, hal, woonkamer, eetkeuken, via de hal naar een slaapkamer, badkamer met bad, douche en wastafel. Via de hal kunt u naar het kantoor en binnendoor naar de winkel. De winkel heeft een eigen representatieve entree, winkelruimte, goed verlicht en voorzien van een tweede verdieping. Het geheel is goed onderhouden en representatief.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal naar drie ruime slaapkamers waar een slaapkamer is voorzien van een balkon met uitzicht over de ruime tuin. Verder is op de verdieping een badkamer voorzien van een tweede toilet. De winkel heeft een tweede verdieping welke ingericht is als showroom.

Balkon

De slaapkamer op de verdieping is voorzien van een balkon.

Tuin

Zeer ruime tuin op het Westen, leuk ingericht en veilig voor kinderen.

Bijzonderheden

De woning en winkel staan aan een doorgaande weg. De winkel is voorzien van een verdieping. Er bestaat een mogelijkheid tot dubbele bewoning. Het geheel is keurig verzorgd en onderhouden.

Kenmerken