Beschrijving

Wilt u wonen  in een gloednieuwe zo goed als energie neutrale woning in de gezellige jonge woonwijk Oostindie dan heeft u nu de kans om als eerste bewoner deze woning te huren. Deze moderne nieuwe woning is te huur vanaf 1 september, verhuurder levert de woning op inclusief keuken, vloerbedekking en raambekleding.
De ligging is geweldig, de ruime tuin van 424 m2 geeft veel vrijheid en ruimtelijk gevoel. De jonge moderne woonwijk is uitstekend ontsloten door goede busverbindingen, uitstekende uitvalswegen naar de A7, Groningen en Drachten en in de nabijheid van het centrum van Leek met een ruim aanbod van winkels en supermarkten en wandelgebied bij borg Nienoord.

Indeling

Entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer met open keuken.

Eerste verdieping

Drie ruime slaapkamers, badkamer met douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Via vaste trap naar ruime zolder, uitstekend geschikt voor werk of slaapruimte.

Tuin

De tuin word eenvoudig aangelegd, huurder kan in overleg met verhuurder nog enkele aanpassingen doen naar eigen inzicht

Bijzonderheden

U zult begrijpen dat verhuurder zuinig is op het registergoed, derhalve zal verhuurder zelf bepalen in samenspraak met de makelaar wie in aanmerking komt om het registergoed te huren. Huurder word gescreend waaronder een inkomenstoets. De foto presentatie is niet volledig omdat de keuken in de 3 week van augustus word geplaats en het registergoed zit in de afbouwfase. Verhuurder legt de tuin en bestrating aan in oktober/november.

Kenmerken