Beschrijving

Op eigen terrein gelegen nieuw te bouwen bedrijfsruimte ter grootte van 150m2 uit te breiden met zolder waardoor de bedrijfsoppervlakte met 150 m2 toeneemt met een ondergrond van circa 188 m2. Uw bedrijfsruimte kunt u per 150 m2 uitbreiden tot maximaal 450 m2 dit allemaal op eigen grond. De units zijn hoog genoeg om er een zolder in te plaatsen, de vloeroppervlakte word daarmee verdubbeld voor een geringe meerprijs. Er word gebruik gemaakt van uitstekende materialen, het dak word uitgevoerd in dubbelwandige stalen panelen, de wanden worden uitgevoerd sandwichpaneel KS 1000AWP, dik 60 mm, langsgevel en kopgevel worden uitgevoerd in dik 88 mm KS 1000AWP-S en 30 minuten brandwerend, kleur antraciet. Trasraam betonplint pabeso kleur grijs. Overheaddeuren staal, kleur antraciet met entree deuren en ramen kunststof in de kleur antraciet.  De bedrijfsruimte staat op het Industriepark, industrieweg en Netamweg en is zeer goed bereikbaar.
Mocht u kiezen voor het samenvoegen van units dan kan in overleg een overhead deur vervallen. De genoemde prijs is exclusief BTW en vrij op naam. Oplevering November 2021.

Indeling

Via deur of overheaddeur bereikbaar open ruimte. U kunt eenvoudig een zolder aanbrengen, voor een meerprijs is dit te realiseren door de aannemer. De zolder bied dan de mogelijkheid voor opslag of het creëren van kantoorruimtes en sanitaire voorzieningen.  De bedrijfsunit is voorzien van een meterkast en een rioolaansluiting voor sanitaire voorzieningen, mocht de bouw nog niet zijn aangevangen is een nadere invulling bespreekbaar.

Eerste verdieping

Optioneel aan te brengen zolder met vaste trap voor opslag en kantoorruimte.

Tuin

De bedrijfsunit word aangeboden met eigen grond ter grootte van circa 188 m2.

Bijzonderheden

Nieuwbouw in 2021, in overleg met bouwer zijn er mogelijkheden om te komen tot een eigen invullingen, meerdere units te koop en indien nodig samen te voegen tot een bedrijfsruimte van 450 m2.

Kenmerken