Contact

Makelaardij Th. van der Laan
Bosweg 3
9351 AA Leek
Nederland
Telefoon: 0594-518271
E-mailadres:
 
 

 

Sinds 1989 is Makelaardij Th. Van der Laan actief in en rondom het Westerkwartier. Jan van der Laan en zuster Reinette Gjaltema van der Laan runnen samen het bedrijf en ze worden daarbij ondersteunt door Ria Zwama.

Met een kantoor in  Marum en Leek zijn zij dan ook midden in het Westerkwartier professioneel vertegenwoordigt. Daarbij is laagdrempeligheid en betrouwbare dienstverlening erg belangrijk. Op werkdagen kunt u altijd binnenlopen met een vraag of voor advies. Dit wordt dan ook altijd vrijblijvend verstrekt. Buiten de openingstijden kunt u ook op afspraak terecht. En de website met hierop al aanbod uitgebreid gepresenteerd is zelfs 24 uur per dag bereikbaar.

Een woning kopen of verkopen doe je dan ook niet zomaar het is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Een goede begeleiding is hiervoor dan ook erg belangrijk met daarbij een betrouwbare partij. Naast woningaanbod heeft de makelaardij ook aanbod in winkels, kantoor en bedrijfspanden en zowel voor verkoop als huur bent u bij hen aan het juiste adres. Uiteraard behoort het uitbrengen van taxatierapporten bij de dagelijkse praktijk en verzorgen ze de verkoop en beleiding van een aantal nieuwbouwprojecten. Kortom voor alles wat met vastgoed te maken heeft bent u bij Makelaardij van der Laan op het goede adres. 

Makelaardij Th. van der Laan is als VOF opgericht op 1 juli 1989.

 

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.