Dienstverlening

Verkoop

indien u overweegt uw woning te verkopen, dan is de eerste stap een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers. Een van onze makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs voor het doen van een waardebepaling van het huis.

Verhuur

U kunt denken aan:

  • woning
  • kamer(s)
  • winkel
  • garagebox
  • bedrijfspand
  • loods

Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat huurder en zorgen voor een solide huurcontract.

Aankoop

De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Makelaardij Th. van der Laan.

 

Algemeen

 Sinds 1989 is Makelaardij Th. Van der Laan actief in en rondom het Westerkwartier.
Met een kantoor in  Leek is hij dan ook midden in het Westerkwartier professioneel vertegenwoordigt. Daarbij is laagdrempeligheid en betrouwbare dienstverlening erg belangrijk. Op werkdagen kunt u altijd binnenlopen met een vraag of voor advies. Dit wordt dan ook altijd vrijblijvend verstrekt. Buiten de openingstijden kunt u ook op afspraak terecht. En de website met hierop al aanbod uitgebreid gepresenteerd is zelfs 24 uur per dag bereikbaar. 
Een woning kopen of verkopen doe je dan ook niet zomaar het is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Een goede begeleiding is hiervoor dan ook erg belangrijk met daarbij een betrouwbare partij. Naast woningaanbod heeft de makelaardij ook aanbod in winkels, kantoor en bedrijfspanden en zowel voor verkoop als huur bent u bij hen aan het juiste adres. Uiteraard behoort het uitbrengen van taxatierapporten bij de dagelijkse praktijk en verzorgen ze de verkoop en beleiding van een aantal nieuwbouwprojecten. Kortom voor alles wat met vastgoed te maken heeft bent u bij Makelaardij van der Laan op het goede adres.